home

Voor het project Livinggreen.eu realiseerde ik een videodatabase over de ontwikkeling en het ontstaan van 5 internationale informatiecentra rond het thema duurzaamheid. Diverse kennismodules werden ontwikkeld om eigenaren van gebouwen te interesseren voor duurzaam renoveren én om het MKB in de bouw-sector te informeren en trainen over dit onderwerp.

Bij Het Kader werkte ik als producer mee aan diverse video-producties, waaronder de TV-programma’s ‘MV2 Boven Water’ en ‘Aanpakken’ (TVRijnmond) en projecten voor Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, Havenbedrijf Rotterdam, BuddyNetwerk, e.a..

De producties in de serie ‘Uitvinders’ laten kinderen de boeiende kanten van techniek ontdekken. Een aantal korte speelfilms neemt hen mee in een avontuur. Als producer was ik nauw betrokken bij de voorbereiding.

Tijdens de opnamen was ik de spil tussen regisseur, cast en crew.

Als producer was ik betrokken bij de corporate film en diverse product-clips voor de coöperatieve organisatie Agrico.

Voor het kunst-landschapspark Land Art Delft heb ik diverse video-producties geproduceerd waaronder de LAD-film ‘Het Begin’ en sfeerclips van diverse symposiums. Daarnaast maakte ik verschillende portretten van kunstenaars zoals 'Regenerative Cells' van de kunstenaar Kouji Ohno.

Voor meer voorbeelden kijk op: https://vimeo.com/user48619800/videos

films

fotografie

prijzen

organisator